Zoeterwoudse Singel 94-96

De locatie
Zoeterwoudsesingel 94-96 ligt op een schitterende, groene locatie aan het Plantsoen in de Rijndijkbuurt. De eind 19e eeuwse woningen in de directe omgeving stralen grandeur en luxe uit. Het complex Zoeterwoudsesingel ligt vlakbij het Levendaal. Met de fiets zijn alle voorzieningen van het historisch centrum binnen een paar minuten bereikbaar.

De woonruimtes
Het complex Zoeterwoudsesingel 94-96 is een gemeentemonument dat bestaat uit 3 voormalige herenhuizen. Zoeterwoudsesingel 94 en 96 zijn door de SHWJ in 1971 aangekocht. Nummer 94 telde 5 kamers. Nummer 96 had er 6. In 1973 werd ook nummer 95 aangekocht.

In 1981 zijn de 3 panden met rijksubsidie gerenoveerd. Herbij werden in het totaal veertien ruime 1-kamer appartementen en zes 2-kamerappartementen gerealiseerd. De meeste appartementen hebben geen privé buitenruimte. Wel is er een tuin voor gezamenlijk gebruik. Ook heeft het complex een fietsenberging.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

Algemeen

Locatie: Nabij Centrum
Appartementen: 20stuks
14 – 1 kamerappartementen
6 – 2 kamerappartementen
Oppervlakte: 23 – 47m2
Huishouden: 1-2 persoon

Bijzonderheden

Balkon –
Berging –
Buitenruimte – ja, algemeen
Fietsenberging – ja, algemeen
Kabel –
Parkeerplek –
Tuin – ja, gedeeld
Wasmachine – gedeelde aansluiting

Energie en water

Gas – servicekosten
Water -servicekosten
Elektra – servicekosten

Verwarming – centraal, ISTA
Koken – Gas

Kijk ook naar onze andere panden

Alle Panden

Back to Top