Random image

Ik wil meer weten

De Stichting Huisvesting Werkende Jongeren bestaat ruim 50 jaar. Vanaf het moment van oprichting tot het heden hebben er veel maatschappelijke veranderingen plaatsgevonden, ook op het gebied van wonen. Bij de oprichting van de SHWJ werden, in overeenstemming met het toenmalige landelijke beleid, alleen woningen toegewezen aan getrouwde stellen.

Huisvesting voor Werkende Jongeren

Voor werkende jongeren of ongetrouwde stellen was er geen beleid. Hoewel er veel is veranderd in de afgelopen 50 jaar, is de krapte op de woningmarkt voor werkende jongeren gebleven. Met de lange wachttijden voor deze doelgroep om aan een woning te komen via het reguliere platform speelt de SHWJ nog steeds een niet te onderschatten rol in de verzorging van huisvesting voor deze specifieke doelgroep.

Bij Geschiedenis S.H.W.J. kun je meer lezen over het ontstaan van de SHWJ.

Bij Contact kun je onze gegevens vinden als je ons wilt bereiken.

Alles over huurdersvereninging vind je hier.

Zoek je een specifiek formulier? We hebben alle formulieren die je op de website kunt vinden nog eens voor je op een rij gezet.

Nieuws

Ik Wil Meer Weten

Contact en Communicatie

In de communicatie tussen ons en onze (toekomstige) huurders hanteert de SHWJ een aantal strikte gedragsregels. Deze regels gelden voor e-mailverkeer, telefonisch contact of persoonlijk contact met onze medewerkers en/of bedrijven die ons vertegenwoordigen op locatie of kantoor. De huisregels zijn te vinden in het onderstaande document.