Random image

Garantstelling huurbetaling

Als bij de inkomenscheck blijkt dat je over onvoldoende inkomen beschikt om de maandelijkse huur te kunnen betalen, dan kom je in principe niet in aanmerking voor onze woningen. Je kunt wel bij de SHWJ ingeschreven blijven en ons bellen zodra je inkomenssituatie veranderd is.

Voorwaarden garantstelling huurbetaling

Onder strikte voorwaarden is het mogelijk om iemand anders, bijvoorbeeld je ouders, financieel garant voor de huurbetaling te laten staan.
Download het formulier Financiële garantstelling

Lever het formulier samen met een kopie van het identiteitsbewijs van de garantsteller bij de SHWJ in.

Alleen huisvesting voor 1- en 2 persoonshuishoudens

De SHWJ verhuurt alleen woningen aan alleenstaanden (1-persoonshuishoudens) en stellen (2-persoonshuishoudens).

Zorg dat je gegevens blijven kloppen!

Wanneer je ingeschreven bent moet je er zelf voor zorgen dat we je kunnen blijven bereiken. Als je bijvoorbeeld van email, huisadres of van telefoonnummer verandert, geef dit dan altijd direct door op de portal. Wanneer je aan de beurt bent voor een woning, dan nemen wij telefonisch contact met je op. Als je telefoonnummer niet meer klopt, dan sturen we je een mail. Als je niet op deze mail reageert of de mail als onbestelbaar naar ons terugkomt, dan word je uitgeschreven. Zorg ervoor dat je het domein @shwj.nl aan je lijst van veilige afzenders toevoegt.

Ik Zoek Een Woning

Contact en Communicatie

In de communicatie tussen ons en onze (toekomstige) huurders hanteert de SHWJ een aantal strikte gedragsregels. Deze regels gelden voor e-mailverkeer, telefonisch contact of persoonlijk contact met onze medewerkers en/of bedrijven die ons vertegenwoordigen op locatie of kantoor. De huisregels zijn te vinden in het onderstaande document.