Inschrijven?
Lees het onderstaande en de inschrijfvoorwaarden goed door voordat je je inschrijft.

De Stichting Huisvesting Werkende Jongeren (SHWJ) is dit jaar overgegaan op digitale inschrijving. Dit betekent dat al onze woningzoekenden zich moeten (her) inschrijven om in aanmerking te komen voor een woonaanbod bij de SHWJ.

Via de link op deze pagina kun je je aanmelden als woningzoekende. Check voor je je aanmeld of je aan onze voorwaarden voldoet om in aanmerking kan komen voor een woning bij de SHWJ.

Deze voorwaarden kun je vinden op https://shwj.nl/voorwaarden-voor-inschrijving-bij-de-shwj/

Wanneer je de inschrijfvoorwaarden hebt gelezen en je denkt in aanmerking te komen voor een woning via de SHWJ schrijf je dan in via onderstaande link. Wanneer je al basisgegevens hebt ingevoerd en op OK hebt geklikt opent er een webpagina met een korte handleiding over hoe verder te gaan om je inschrijving te laten activeren.  Tevens krijg je een email met je inlognaam/gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord opgestuurd naar het mailadres wat je hebt opgegeven bij je aanmelding. Je inschrijving is pas compleet als je alle op de portal gevraagde gegevens hebt aangeleverd.

Al ingeschreven en heb je een wachtwoord? Log dan hier in.

Wel ingeschreven maar nog geen toegang tot mijn.shwj.nl?

Lees dan hieronder verder

Ben je al langere tijd bij ons ingeschreven maar maar heb je om één of andere  reden zowel de nieuwsbrieven als de door ons verzonden post gemist?

Lees dan de handleiding hoe je jezelf opnieuw kan activeren goed door.

Wanneer je jezelf hebt geactiveerd en de juiste bijlagen heb aangeleverd zullen we je inschrijving weer activeren binnen de huidig geldende regels.

Aan je (hernieuwde) inschrijving of aan de inschrijfvoorwaarden  kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuwe inschrijving versus bestaande inschrijving

Een nieuwe inschrijving krijgt per mail een wachtwoord toegezonden.

Weet je niet zeker of je al ingeschreven staat of ben je je wachtwoord kwijt? 

Schrijf je niet opnieuw in maar klik op wachtwoord vergeten. Met opnieuw inschrijven verlies je je inschrijftijd. Een bestaande inschrijving kan een wachtwoord verkrijgen door op wachtwoord vergeten te klikken en het mailadres te gebruiken waarmee je je bij ons hebt ingeschreven.

Als jouw emailadres bij ons bekend is krijg je een mailtje waarmee je je  wachtwoord kan resetten. Zorg ervoor dat noreply@shwj.nl en inschrijvingen@shwj.nl in je veilige afzenders van je mailprogramma wordt opgenomen om geen mail te missen.

 

Nieuwe inschrijving

Waneer je je voor het eerst inschrijft bij de SHWJ kun je deze link volgen.
Ga naar mijn.shwj.nl en klik op (1) Inschrijfformulier

Bestaande inschrijving

Wanneer je al bij ons ingeschreven was (Inschrijf formulier op papier) kun je door de handleiding te volgen toegang krijgen tot je eigen pagina op mijn.shwj.nl.

Indien je ons de gevraagde bijlagen aanlevert zullen we je account bij ons heractiveren met behoud van inschrijftijd.

Wanneer je een woning zoekt en een kind hebt of verwacht, dan raden we je aan om je in te schrijven bij
hureninhollandrijnland.nl.

Bij de SHWJ huisvesten we geen huishoudens die al een kind/kinderen hebben of verwachten.