Waardkerksteeg 1-49

De locatie
Het complex aan de Waardkerksteeg ligt in de Havenwijk-Zuid. Zowel de Hooigracht als de Nieuwe Rijn liggen op een paar minuten loopafstand. Ook de winkels en horeca van de historische binnenstad zijn met gemak te voet bereikbaar. Met de fiets zit je binnen 10 minuten op zowel het NS station centraal en als station Lammenschans.

De woonruimtes
De omgeving van de Waardkerksteeg is begin jaren 70 in het kader van de stadsvernieuwing grondig aangepakt. De SHWJ kreeg van de gemeente een stuk grond in erfpacht waarop in 1976  vijfentwintig 1-kamerappartementen zijn gerealiseerd.

Alle appartementen hebben een eigen keukentje en douche. Het oppervlakte van de meeste woningen is ongeveer 24 m2. Woningen met dit oppervlakte worden in principe aan jongeren tot 23 jaar toegewezen. Het complex heeft ook een paar grotere 1-kamerwoningen. Deze worden aan werkende jongeren vanaf 22 jaar toegewezen.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

Algemeen

Locatie: Nabij Centrum
Appartementen: 25 stuks
25- 1 kamerappartementen
Oppervlakte: 23 – 28m2
Huishouden: 1 persoon

Bijzonderheden

Balkon – nee
Berging –  nee
Buitenruimte – ja, algemeen
Fietsenberging – ja, algemeen
Kabel –
Parkeerplek –
Tuin – nee
Wasmachine – geen aansluiting

Energie en water

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
Gas – servicekosten
Water -servicekosten
Elektra – servicekosten

Verwarming – centraal, ISTA
Koken – Gas

Kijk ook naar onze andere panden

Alle Panden

Back to Top