Smaragdlaan 272-334

De locatie
Samen met Gandhistraat 1 – 63 (oneven) en Onafhankelijkheidsweg 1 – 48 vormt de Smaragdlaan 272 – 334 (even) het complex Koppelstein.

Het complex ligt in de Hoge Mors in de wijk Koppelstein. Deze wijk dateert uit het begin van de jaren 70. De bebouwingsdichtheid in de wijk Koppelstein is lager dan die van de historische binnenstad. Dit geeft een ruimtelijk gevoel.
In de wijk  Koppelstein is volop gelegenheid tot parkeren. Via de Dr. Lelylaan, de Haagse Schouwweg en de Plesmanlaan is de A44 snel en makkelijk bereikbaar. Via de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan kan ook het centraal station en de historische binnenstad snel worden bereikt.

Op de Smaragardlaanbezit de SHWJ
32 wooneenheden.

Smaragdlaan 272 – 334 (even) is samen met de Ghandistraat 1 – 63 (oneven) en de Onafhankelijkheidsweg 1 – 48 (even/oneven) één complex.

Het totale complex heeft:
– 80x 2 kamerappartementen
– 32x 2 kamermaisonettes (worden alleen toegewezen aan 2 persoonshuishoudens)

De woonruimtes
Het complex Koppelstein is in 1982 opgeleverd en telt in het totaal 112 twee-kamerappartementen. De meeste appartementen hebben een oppervlakte van zo’n 33 tot 39 m2. Bijna alle woningen hebben een buitenruimte. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuintje.
Het complex telt ook een aantal maisonettes. Deze worden alleen toegewezen aan 2-persoonshuishoudens en hebben geen buitenruimte. De oppervlakte van de maisonnettes varieert van zo’n 50 tot 65 m2.
In het complex wordt op elektriciteit gekookt. Inductiekoken en keramisch koken is niet mogelijk. Wel kan er worden gekookt op een electrische 4-pits kookplaat.

Bijzonderheden stookkosten, water en elektriciteit
De stookkosten en het watergebruik worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle woningen hebben een eigen elektriciteitsmeter. De kosten van de elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

 

Algemeen

Locatie: Koppelstein
Appartementen: 23 stuks
32- 2 kamerappartementen
Oppervlakte: 30 – 57m2
Huishouden: 1 – 2 persoon

Bijzonderheden

Balkon – ja nee
Berging – ja, gedeeld nee
Buitenruimte – ja, algemeen nee
Fietsenberging – ja, algemeen nee
Kabel – ziggo
Parkeerplek – vergunning A B B1
Tuin – ja, gedeeld nee
Wasmachine – gedeelde eigen aansluiting geen

Energie en water

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
Gas – servicekosten
Water – servicekosten
Elektra – zelfstandig

Verwarming – centraal, ISTA
Koken – Gas, Elektrisch- fase 3

Kijk ook naar onze andere panden

Alle Panden

Back to Top