Plantsoen 93-93F

De locatie
Plantsoen 93  ligt op een schitterende locatie aan het stadspark het Plantsoen in de wijk Levendaal-Oost. De eind 19e eeuwse woningen aan het Plantsoen stralen grandeur en luxe uit. Alle voorzieningen van het historisch centrum zijn met de fiets binnen een paar minuten bereikbaar.

De woonruimtes
Plantsoen 93 t/m 93F is een gemeentelijk monument. Het pand is in 1971 door de SHWJ aangekocht en telde toen 8 kamers. In 1981 is het complex met rijksubsidie verbouwd tot een kleinschalig wooncomplex met zeven appartementen.

Plantsoen 93 heeft één groot 1-kamerappartement met eigen keuken en douche en zes ruime kamers met eigen keukenblok en een gedeelde douche en wc. Er is een douche en wc op iedere etage. Deze wordt met één huisgenoot gedeeld. De meeste woningen hebben geen privé buitenruimte. Wel is er een tuin voor gezamenlijk gebruik. Ook is er een fietsenberging en een washok waar wasmachines geplaatst kunnen worden.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

Algemeen

Locatie: Nabij Centrum
Appartementen: 7 stuks
7 – 1 kamerappartementen
Oppervlakte: 27- m2
Huishouden: 1 persoon

Bijzonderheden

Balkon – ja (93B, 93D)
Berging – ja, prive
Buitenruimte – ja, algemeen
Fietsenberging – ja, algemeen
Kabel –
Parkeerplek – vergunning
Tuin –
Wasmachine – gedeelde aansluiting

Energie en water

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
Gas – servicekosten
Water – servicekosten
Elektra – servicekosten

Verwarming – centraal, ISTA
Koken – Gas

Kijk ook naar onze andere panden

Alle Panden

Back to Top