Langestraat/Emilie Knapperthof

De locatie
Het complex Emilie Knapperthof/Langestraat ligt in het historische deel van Leiden ten zuiden van de Hooigracht. Zowel de Hooigracht als de Nieuwe Rijn liggen op een steenworp afstand. Ook de winkel- en horecavoorzieningen van het centrum zijn binnen een paar minuten te voet bereikbaar. Met de fiets is zowel het station centraal als station Lammenschans binnen 10 minuten bereikbaar.

De woonruimtes
De Emilie Knapperthof is in het kader van de stadsvernieuwing gerealiseerd op de locatie waar voorheen de Oosterkerk stond. Het complex is in 1980 in bezit van de SHWJ gekomen. Het telt 18 ruime 2-kamerappartementen. Deze zijn geschikt voor zowel 1- als 2-persoonshuishoudens. Bij toewijzing van de appartementen wordt gekeken naar een evenwichtige mix van 1- en 2-persoonshuishoudens. De appartementen hebben geen privé- buitenruimte.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het watergebruik worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle woningen hebben een eigen elektriciteit- en gasmeter. De kosten van gas en elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

Algemeen

Locatie: Nabij Centrum
Appartementen: 18 stuks
18- 2 kamerappartementen
Oppervlakte: 39 -47 m2
Huishouden: 1- 2 persoon

Bijzonderheden

Balkon –
Berging –  nee
Buitenruimte – ja, algemeen
Fietsenberging – ja, algemeen
Kabel –
Parkeerplek – vergunning
Tuin – nee
Wasmachine – eigen aansluiting

Energie en water

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
Gas – zelfstandig
Water -servicekosten
Elektra – zelfstandig

Verwarming – centraal, ISTA
Koken – Gas

Kijk ook naar onze andere panden

Alle Panden

Back to Top