Je bent er bijna… Lees dit bericht goed door!

Je account ID op mijn.shwj.nl is aangemaakt en er is een inlognaam en wachtwoord verstuurd naar het door jou ingevulde email-adres.

Controleer je inschrijving
Check je inschrijving door in te loggen met de zojuist naar jouw gestuurde mail met inloggegevens. Wanneer je ingelogd bent kun je zien dat je status op ‘In behandeling’ staat. Je inschrijving zal worden gecontroleerd door één van onze medewerkers en bij juiste inschrijving worden geactiveerd. Je status zal dan veranderen naar ‘Woningzoekend’.

Moet ik voorlopig verder nog iets doen?
Nee, in principe ben je voor minimaal een jaar ingeschreven. Zorg wel dat je gegevens blijven kloppen. Om de inschrijvingen up-to-date te houden kunnen we periodiek een mailtje sturen met de vraag om je inschrijving te verlengen met een nieuwe periode. Wanneer je daar niet op zou reageren bestaat er de kans dat je automatisch wordt uitgeschreven als woningzoekende.

Zorg er dus voor dat noreply@shwj.nl in je lijst met veilige afzenders komt te staan.

Heb je een vraag?  maak dan een ticket aan op de portal. Stuur geen mail. Je kunt uitsluitend reageren  via de portal.

HELP! Ik heb geen inloggegeven ontvangen.
Er is een mailtje naar je gestuurd vanaf noreply@shwj.nl. Kijk voordat je contact met ons opneemt eerst of de mail in je spamfolder is beland. Kun je het nergens vinden? Neem dan contact met ons op via info@shwj.nl.

Wanneer krijg ik een woningaanbod
De wachttijd verschilt per soort woning en ligt tussen de anderhalf en vier jaar. Het heeft geen zin om ons te benaderen of je al aan de beurt bent. Zodra je aan de beurt bent nemen wij contact met je op door je een woningaanbod te doen.