Welkom op 50.shwj.nl

Deze site is speciaal voor de viering van 50 jaar SHWJ opgezet.

Op 15 juli 2020 stond er, als viering van haar 50-jarig bestaan, een prachtig knalfeest gepland. Het zal je niet verrassen dat deze geplande viering in deze vorm niet kan doorgaan op 15 juli 2020 maar… Wat in het vat zit verzuurt niet!

Wij maken van de nood een deugd en hebben besloten ons jubileumjaar om te dopen tot FEESTJAAR! en ons feest te verplaatsen naar 15 juli 2021 als knallend eindfeest met al onze relaties en huurders.

We trappen op 15 juli 2020 af met de online presentatie van ons jubileumboek, waar jullie allemaal online voor zijn uitgenodigd op sleutelstad TV!

Arie Feij
directeur SHWJ

Uit Nood Geboren – 50 jaar Stichting Huisvesting Werkende Jongeren in Leiden

De boekpresentatie ‘Uit Nood Geboren – 50 jaar Stichting Huisvesting Werkende Jongeren’  is live uitgezonden op sleutelstad TV.

Op 15 juli 2020 was de aftrap van ons feestjaar met de onthulling en uitreiking van ons jubileumboek. Hieronder kun je de opnames bekijken.

Op 15 juli 2020 was de aftrap van ons feestjaar met de onthulling en uitreiking van ons jubileumboek. Hieronder kun je de opnames bekijken.

Het mooiste Cadeau

Als organisatie die zich inzet voor jongeren, dragen wij Xenia een warm hart toe. Xenia is een hospice in Leiden dat een thuis wil bieden aan jonge mensen uit heel Nederland met een beperkte levensverwachting, die intensieve zorg nodig hebben. Iedereen kan bij Xenia terecht, ongeacht geloof, politieke overtuiging of financiële draagkracht.

Wil je de SHWJ feliciteren met haar vijftigjarig bestaan? Dan doe je ons geen groter plezier dan met een donatie aan Xenia.

Stuur ons geen kadootjes, maar …

… help ons deze Leidse organisatie te ondersteunen …
Xenia levert gigantisch belangrijk werk en is grotendeels afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

De Stichting Xenia Hospice levert palliatieve zorg, die wordt toegepast wanneer een patiënt niet meer kan genezen,  aan jongeren en jongvolwassenen en heeft daardoor een overlappende doelgroep met de SHWJ. Bij het uitzoeken van een goed doel in Leiden voelden we direct een verwantschap.  Niet alleen vanwege de jongeren, maar ook omdat Xenia, net als de SHWJ, uniek is in Nederland.

De SHWJ heeft zich in 50 jaar ontwikkeld tot een zelfstandige organisatie waarbij we uiteindelijk als instelling recht kregen op dezelfde voorzieningen en subsidies die er voor wooncorporaties en studentenhuisvesting golden en we hopen dat er een tijd komt voor Xenia dat ze net als andere, in de basis vergelijkbare, organisaties de overheidssteun krijgt die ze verdient.  Wij van de SHWJ hopen dan ook dat jullie net als wij dit initiatief van harte willen ondersteunen. Voor een stichting als Xenia is elke euro goed besteed!

0