Ons jubileumboek over 50 jaar jongerenhuisvesting in Leiden is af en wordt op 15 juli  2020 uitgereikt aan wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking, Ruimte & Wonen.)

Op 15 juli 2020 bestaat de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren (SHWJ) 50 jaar. In die 50 jaar hebben ruim 10.000 werkende jongeren in Leiden hun eerste woning via de SHWJ betrokken. Het jubileumboek met diverse verhalen door en over onze bewoners is af, maar op 50.shwj.nl gaan we online door met het verzamelen van diverse verhalen van (oud) bewoners. Dus heb je een leuk verhaal… neem dan contact met ons op via info@shwj.nl

OUD-BEWONER SHWJ? DEEL JE HERINNERINGEN!

Ben je een oud-bewoner van de SHWJ en wil je je herinneringen daaraan delen?
Of heb jij als oud-bewoner foto’s van hoe je bij ons woonde?

Neem dan contact met ons op via info@shwj.nl

GEZOCHT: MEERDERE GENERATIES SHWJ-HUURDERS

Heel wat oud-bewoners hebben inmiddels volwassen kinderen die ook weer via de SHWJ huren of gehuurd hebben. Voor ons jubileumboek zijn wij op zoek naar die gezinnen en hun verhalen.

Zijn jij en je vader, moeder, zoon of dochter (oud-)huurders van de SHWJ en willen jullie samen jullie herinneringen daaraan delen?

Neem dan contact met ons op via info@shwj.nl.

HUIDIGE HUURDERS

Ben je op dit moment een huurder bij de SHWJ?
We kunnen ons niet voorstellen dat er onder onze huidige huurders geen leuke verhalen te vinden zijn.
Heb jij een goed verhaal?

Neem dan contact met ons op via info@shwj.nl en leg je verhaal vast voor de toekomst.

Wonen bij de SHWJ

Heb je er levenslange vriendschappen aan over gehouden?  Of heb je misschien je partner ontmoet in het gebouw waar je woon(de)?  Hoe heb je (veelal) eerste woning ervaren? We zijn op zoek naar vrolijke, bijzondere maar zeker ook kritische verhalen over het wonen als Werkende Jongeren vanaf de jaren ’70.

Foto’s en video’s

We gaan ook enkele interviews op beeld zetten voor een overzicht van 50 jaar SHWJ.

Heb jij beeldmateriaal van jouw tijd bij de SHWJ? (foto’s of video’s) Laat het ons weten. dat kan erg leuk zijn voor het boek of de video documentaire.

Back to Top