Arie Feij - Directeur SHWJArie Feij
directeurDe Woningen
Bilderdijkstraat Breestraat Groenhazengracht groenhoven
 

lachende mensen

Nieuws ontwikkeling Ter Haarkade 1

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling (TBVO) heeft voor de ROC-locatie aan de Ter Haarkade 1 een plan met wonen ontwikkeld. Gedurende de ontwikkeling van deze locatie heeft TBVO een overeenkomst met SHWJ gesloten. Na realisatie van het gebouw is SHWJ eigenaar van het pand en zal zij de verhuur van de woningen verzorgen.  

De laatste maanden is door zowel SHWJ als TBVO hard gewerkt aan de planvorming van het project. Het project is gebaseerd op de bestaande kaders, die voorheen met gemeente Leiden zijn afgesproken. Het gebouw is verder afgestemd op de wensen en eisen van onze opdrachtgever SHWJ.

Het project bestaat uit totaal 43 tweekamerappartementen van ca. 45 m2 woonoppervlak en ongeveer 60 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Na realisatie van het gebouw is de SHWJ eigenaar van het pand en zullen wij de verhuur van de woningen verzorgen.

De planning is het project 1ste helft van 2019 op te leveren. Te zijner tijd zullen wij nader informatie verstrekken over de huurmogelijkheden.

Maandag 18 december jl. zijn de plannen aan onder andere de direct omwonenden gepresenteerd. De op deze avond gepresenteerde beelden zijn onderstaand weergegeven.

lokatie ter haarkade

lokatie ter haarkade

lokatie ter haarkade

lokatie ter haarkade