lachende mensen
Te huur op de Vossebes in Leiden

Vossebes 1 - 49

Op de Vossebes bezit de SHWJ
25 wooneenheden.

Het complex heeft:
25 - 2 kamerappartementen

De locatie
Het complex de Vossebes ligt in een autoluwe,  kleinschalig buurt van de Merenwijk. De omgeving van de Vossebes is groen. Dit geeft een  ruimtelijker gevoel. Ook is er volop gelegenheid tot parkeren.

De Merenwijk heeft een winkelcentrum, een wijkpark, recreatiemogelijkheden, sportaccomodaties en een biblioheek. Met de fiets is het centraal station van Leiden in 10 minuten bereikbaar. Ook de de historische binnenstad is makkelijk met de fiets bereikbaar.

De woonruimtes
De Vossebes is een kleinschalige wooncomplex met 25 twee-kamerappartementen die in 1982 zijn opgeleverd. De oppervlakte van de woningen varieert van zo'n 32 tot 40 m2. Een deel van de woningen heeft een privé buitenruimte.

In het complex wordt op elektriciteit gekookt. Inductiekoken en keramisch koken is niet mogelijk. Wel kan worden gekookt op een electrische 4-pits kookplaat.

Bijzonderheden stookkosten, water en elektriciteit
De stookkosten en het gebruik van water wordt door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle woningen hebben een eigen elektriciteitsmeter. De kosten van de elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

Gemiddelde wachtijd :
2 kamerappartement - 2 1/2 jaar

Bovenstaande wachttijden zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ