lachende mensen
Te huur op de Vierlinghlaan in Leiden

Vierlinghlaan 190 - 266 (nieuwbouw)

Op de Vierlinghlaan 190 - 266 bezit de SHWJ 39 wooneenheden.

Het complex heeft:
6 - 2 kamerappartementen
30 - 3 kamerappartementen
3 - 4 kamer-maisonnettes

De locatie

Vierlinghlaan 190 - 266 ligt in de Lage Mors vlakbij het landschapspark Kweeklust. De bebouwingsdichtheid in de Lage Mors ligt een stuk lager dan in het historische centrum van Leiden. Dit geeft een wat ruimtelijker gevoel. In de Lage Mors is volop gelegenheid tot parkeren.

Via de Dr. Lelylaan en de Plesmanlaan kan het centraal station en de historische binnenstad met de fiets snel worden bereikt.Via de Dr. Lelylaan, de Haagse Schouwweg en de Plesmanlaan is ook de A44 snel en makkelijk bereikbaar.

De woonruimtes
De SHWJ heeft in 1977 op de Vierlinghlaan 2-186, 93 ruime 1 - kamerappartementen gerealiseerd (complex Kweeklust).

Rond 2001 zijn aan deze voorraad nog eens 39 nieuwbouwappartementen toegevoegd. Hierbij gaat het om lichte, zeer ruime woningen.

De nieuwbouw Vierlinghlaan telt 6 zeer ruime 2-kamerappartementen, dertig 3-kamerappartementen en drie 4-kamer-maisonnettes.

De oppervlakte van de appartementen varieert van zo'n 60-85 m2.

De meeste appartementen hebben geen privé buitenruimte. Vaak is wel een serre aanwezig.

In de nieuwbouw Vierlinghlaan wordt op elektriciteit gekookt. Inductiekoken en keramisch koken is niet mogelijk. Wel kan worden gekookt op een electrische 4-pits kookplaat.

Bijzonderheden stookkosten, elektriciteit en water
De stookkosten worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle  nieuwbouwappartementen hebben een eigen aansluiting voor water en elektriciteit. De kosten van het water en de elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

Gemiddelde wachtijd :
3 kamerappartement : 1 - 2 jaar ( wordt alleen toegewezen aan tweepersoonshuishoudens)

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ