lachende mensen
Te huur op de Veerhuis in Leiden

Veerhuis 1 - 174

Op de Veerhuis bezit de SHWJ
81 wooneenheden.

Het complex heeft:
67 - 1 kamerappartementen
14 - 2 kamerappartementen

De locatie
Het Veerhuis ligt aan het einde van de Hoge Woerd aan de Zijlsingel. Het complex is erg populair vanwege de centrale ligging. De historische binnenstad is te voet bereikbaar. Zowel het centraal station als het station Lammenschans is met de fiets binnen 10 minuten bereikbaar.

De woonruimtes
Nadat in 1972 het fabriekscomplex Bakker & Co aan het Utrechtse Jaagpad in vlammen was opgegaan, wist de SHWJ de grond van het fabriekscomplex te verwerven. Vervolgens werd eind 1974 het Veerhuis opgeleverd als eerste complex dat in opdracht van de SHWJ gebouwd is.

Het Veerhuis telt 67 ruime 1-kamerappartementen van ongeveer 34 m2. Hiernaast heeft het Veerhuis ook nog 14 twee-kamerappartementen van ongeveer 38 m2. Bijna alle woningen hebben een eigen balkon. De appartementen op de begane grond hebben een eigen tuintje.

Bijzonderheden stookkosten, water, gas en elektriciteit
De stookkosten en het gebruik van water en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle woningen hebben een eigen elektriciteitsmeter. De kosten van de elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

Gemiddelde wachttijd
1 kamerappartement : 2 - 2 ½ jaar
2 kamerappartement : 2 ½ - 3 ½ jaar

Bovenstaande wachttijden zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ