lachende mensen
Te huur op de Utrechtse_Jaagpad in Leiden

Utrechtse_Jaagpad 38

Op de Utrechtse_Jaagpad bezit de SHWJ
54 wooneenheden.

Het complex heeft:
45 - 1 kamerappartementen
9 -2 kamerappartementen

De locatie
Het complex aan het Utrechtse Jaagpad ligt op een mooie locatie in de Rijndijkbuurt. Het pand ligt net buiten het centrum, niet ver van de Zijlsingel, paralel aan de Hoge Rijndijk. Met de fiets zit je binnen 15 minuten op zowel het centraal station als op station Lammenschans. Ook het (historische) centrum van Leiden is met de fiets in korte tijd bereikbaar.

De woonruimtes
In 1976 wist de SHWJ een bedrijfsterrrein van firma Du Prie en twee aangrenzende woonhuizen aan het Utrechtse Jaagpad te verwerven. In 1978 zijn hier 45 één-kamerappartementen en 9 maisonnettes opgeleverd.

De 1-kamerappartementen hebben een eigen keukentje en douche en zijn over het algemeen maximaal 24 m2. Woningen met een oppervlakte tot 24 m2 worden in principe toegewezen aan jongeren tot 23 jaar. Het complex heeft ook een aantal maisonnettes. De oppervlakte van deze woningen varieert van zo'n 45 - 55 m2. Maisonnettes worden alleen toegewezen aan jonge 2-persoonshuishoudens.

De woningen aan het Utrechtse Jaagpad hebben geen eigen buitenruimte en een relatief korte wachttijd.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

Gemiddelde wachttijd
1 kamerappartement : 2 - 2 ½ jaar
2 kamerappartementen: 2 ½ - 3 ½ jaar

Bovenstaande wachttijden zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ