lachende mensen
Te huur op de Langestraat in Leiden

Emilie Knapperthof/Langestraat

Op de Langestraat bezit de SHWJ
18 wooneenheden.

Het complex heeft:
18 -2 kamerappartementen

De locatie
Het complex Emilie Knapperthof/Langestraat ligt in het historische deel van Leiden ten zuiden van de Hooigracht. Zowel de Hooigracht als de Nieuwe Rijn liggen op een steenworp afstand. Ook de winkel- en horecavoorzieningen van het centrum zijn binnen een paar minuten te voet bereikbaar. Met de fiets is zowel het station centraal als station Lammenschans binnen 10 minuten bereikbaar.

De woonruimtes
De Emilie Knapperthof is in het kader van de stadsvernieuwing gerealiseerd op de locatie waar voorheen de Oosterkerk stond. Het complex is in 1980 in bezit van de SHWJ gekomen. Het telt 18 ruime 2-kamerappartementen. Deze zijn geschikt voor zowel 1- als 2-persoonshuishoudens. Bij toewijzing van de appartementen wordt gekeken naar een evenwichtige mix van 1- en 2-persoonshuishoudens. De appartementen hebben geen privé- buitenruimte.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het watergebruik worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht. Alle woningen hebben een eigen elektriciteit- en gasmeter. De kosten van gas en elektriciteit worden zonder tussenkomst van de SHWJ door de huurder met de leverancier afgerekend.

Gemiddelde wachttijd
-

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ