lachende mensen
Te huur op de Doelengracht in Leiden

Doelengracht 3

Op de Doelengracht bezit de SHWJ
11 wooneenheden.

Het complex heeft:
- 2x ruim 1 kamerappartement
- 9x 2 kamerappartementen

De locatie
Doelengracht 3 ligt in het historische centrum van Leiden op een sfeervolle locatie in de Academiewijk. Het complex maakt deel uit van de voormalige infirmerie van de Doelenkazerne.  Doelengracht 3 ligt vlak achter het fraaie Rapenburg. Het LAK-theater bevindt zich op een steenworp afstand. Uitgaansgelegenheden en winkels bevinden zich op loopafstand van de locatie. Ook de Hortus Botanicus, het Rijksmuseum van Oudheden en het Sieboldhuis zijn binnen een paar minuten te voet te bereiken.

De woonruimtes
Het complex Doelengracht 3 is een gemeentemonument. Het maakt deel uit van de voormalige infirmerie van de Doelenkazerne. Het pand werd in de jaren 80 door de SHWJ aangekocht en met behulp van rijksubsidie gerenoveerd. Het telt nu negen 2-kamerappartementen en twee ruime 1-kamerappartementen. De appartementen hebben geen privé buitenruimte. Wel is er een binnenplaats voor gezamenlijk gebruik. Er is ook een aparte wasmachineruimte in het complex.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

BreestraatGemiddelde wachtijd :
1 kamerappartement - 1 -2 jaar
2 kamerappartement : 2 ½ - 3 ½ jaar

Bovenstaande wachttijden zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ