lachende mensen
Boommarkt in Leiden

Boommarkt 6 en 7

Op de Boommarkt bezit de SHWJ
12 wooneenheden.

Het complex heeft:
12 tweekamerappartementen

De woningen hebben geen buitenruimte.

De locatie
Het complex Boommarkt ligt op een erg levendige locatie in het historische centrum van Leiden. De Boommarkt ligt paralel aan de Breestraat. Uitgaansgelegenheden en winkels zijn volop in de omgeving aanwezig. Zowel cafe d'Oude harmonie, studentenvereniging Minerva en studentenverening Quintis liggen op een steenworp afstand van Boommarkt 6/7. Als je van een rustige omgeving houdt, dan is de Boommarkt waarschijnlijk niet de locatie die je zoekt. Wanneer  je van reuring houdt, dan zal deze centrale plek in de stad je zeker goed bevallen.

De woonruimtes
Het complex Boommarkt is rond 1920 gebouwd en was oorspronkelijk een bedrijfspand. In de jaren 80 is het pand door de SHWJ aangekocht en met behulp van rijksubsidie omgebouwd tot een kleinschalig appartementencomplex. Het complex telt 12 zelfstandige 2-kamer units van zo'n 34 tot 41 m2 die in principe aan 1-persoonshuishoudens worden toegewezen. De woningen hebben geen privé buitenruimte. Wel is er een fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden stookkosten, watergebruik, elektriciteit en gas
De stookkosten en de kosten van het gebruik van water, elektriciteit en gas worden door de SHWJ via de servicekosten in rekening gebracht.

Gemiddelde wachtijd :
2 kamerappartement : 2 ½ - 3 ½ jaar

Bovenstaande wachttijden zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nu doen!
Inschrijven als woningzoekende bij de SHWJ