De Woningen
Bilderdijkstraat Breestraat Groenhazengracht groenhoven
 

lachende mensen
Ben je tussen de 18 en 28 jaar oud en zoek je woonruimte? Schrijf je dan in bij de SHWJ. De SHWJ heeft ruim 800 woonruimtes voor jongeren. Bij de toewijzing van onze woonruimtes hanteren we een inschrijflijst. Hoe langer je op de lijst staat, hoe meer kans je op een woning maakt!

Alleen huisvesting voor 1- en 2 persoonshuishoudens

De SHWJ verhuurt alleen woningen aan alleenstaanden (1-persoonshuishoudens) en stellen (2-persoonshuishoudens). Als je een woning zoekt en een kind hebt of verwacht, dan raden we je aan om je in te schrijven bij hureninhollandrijnland.nl. Bij de SHWJ huisvesten we geen huishoudens die al een kind/kinderen hebben of verwachten.

Zelfstandige woonruimte

Het grootste deel van onze woonruimtes heeft zelfstandige voorzieningen. Dit betekent dat je een eigen keuken en badkamer met wc hebt. De wachttijden voor deze zelfstandige woningen varieert van één tot drieënhalf jaar. Alle woningen met zelfstandige voorzieningen komen in principe in aanmerking voor huurtoeslag.

Huis- en gedragregels

In de communicatie tussen ons en onze (toekomstige) huurders hanteert de SHWJ een aantal strikte gedragsregels. Deze regels gelden voor zowel e-mail verkeer, telefonisch contact of persoonlijk contact met onze medewerkers en/of bedrijven die ons vertegenwoordigen op locatie of kantoor.

Deze regels zijn te vinden in het document
- Huisregels bij contact en communicatie met medewerkers open pdf